Kalakukkomaatot juostiin Nilsiässä10.9 mahtavilla kumpuilevilla pelloilla Lähdettiin aamulla varmaan viidenaikaa ajamaan ja perillä oltiin sopivan ajoissa. Alkuerässä Brokki juoksi vasta lähdössä 44 joten aikaa oli aika runsaasti Arvonnassa saatiin sininen mantteli. Alkuerärata oli hieman alle 600 m ja sisälsi heti alussa melko tiukan mutkan minkä Brokki selvitti hienosti   Osaa koiran juoksusta en nähnyt kun menivät kumpareen taakse, mutta maaliin tultiin! Pisteet kun tulivat oli yllätys melkoinen Brokki johti normiuroksissa pistein 236 ja seuraava taisi olla vain 2 pisteen päässä, joten jännä finaali oli tulossa johon otettiin vain 4 parasta koiraa. Finaalirataa oli muutettu toisin päin muutama muutos oli tehty mutta lähetys oli samasta paikasta. Saatiin taas sininen manttali ja lähtönumero 21 joten päästiin suht nopeaa radalle. Brokki juoksi mielestäni ihan hyvin ja jännityksellä jäimme odottelemaan palkintojen jakoa ja lopullista sijoitustamme   Finaalipisteet oli hieman paremmat kuin ae pisteet eli 240 yhteensä saatiin 476 ja se riitti normiurosten voittoon sekä  SERTiin joka oli laatuaan 2! Kotona oltiin n. 22.00 olipahan reissu