Hupsista, päivitykset taas jääny :(

On tässä kaikennäköistä puuhailtu vaikka päivityksistä voisi muuta luulla :)  Brokin kanssa käväistiin talvimaastoissa 13.3 mustialassa. Rata oli hyvä ja pohjakin loistava. Brokki lähti kyllä sähäkästi liikkeelle muta yritti oikaista ekan mutkan kulman ja joutui hankeen. Eihän se hanki olisi paha ollut mutta se ikävä hankikanto joka ei kantanutkaan. Siellä se sitten yritti päästä eteenpäin mutta viehe ei odotellut ;) Pisteitä kertyi huikeat 17!!!!! No hauskaa oli kumminkin.

Olimme samalla Merikarvialla lomailemassa pari viikkoa ja jäälle päästiin muutamana päivänä juoksentelamaan. Muina päivinä tuuli liikaa  :( 

Tarmokalevikin on nykyään oikae mussukka :) Se voi jopa lenkkeillä 5 koiran laumassa missä kaikki uroksia :) Ennen lenkilläkin oli vaikeuksia jos muita oli näkyvissä. Nykyään lenkitkin on paljon rennompia kun ei tartte käskyttää niin tiukasti ettei hyökkää :) Ihmeiden aika ei ole ohi......  On se raukka ollut varmaan eturauhasestaan kipeä, kun muutos tuli heti kun pallit leikattiin! Eikä hormonitoiminnan muuttuminen noin pian vaikuta. Tarmo on oikeastaan normaali koira tänä päivänä, mutta on siihen tarvittu hikeä, verta ja muutama arpi käsivarteen!

Ensi kesälle on Tarmolle suunnitteilla muutama hakukoe ja EHKÄ jälkikoekin. Brokille suunnitteilla maastokisat ja ehkä ratakisatkin käydään kokeilemassa, kun kirjatkin ois :)  

Kevättä odotellessa :)